lördag 17 oktober 2009

Datorstrul....

Jag har av många anledningar inte varit här på ett tag.
Först så bytte jag hårddisk men det var ännu ett fel med datorn. Den hängde sig titt som tätt. speciellt om jag skrev eller gjorde ngt viktigt.
Pysslandet har inte infunnit sig. Jag har ngt stort på G och snart ska jag ta tag i det.

Jag skriver aldrig direkt om mitt privatliv men det ska bli omändring på jobb.
jobb undrar ni?
Jag är undersköterska på ett äldreboende. Jobbar på en avdelning där vi är 6 anställda och 12 boende. Jag trivs alldeles utmärkt där.
Nu har vår chef fått för sig att det kommer att bli mkt bättre om vi gör rotation på avdelningarna och därmed får förståelse för varandra bla bla bla..
OK, de får hon tycka. Jag tycker att det för de gamle borde väl endå vara bäst om de har få personal som känner dem väl.
Så i 8månader ska jag försvinna till en annan avdelning, sätta mig in i deras rutiner och lära känna de boende där. Hur kan man få för sig att det blir dubbelt så tryggt för de gamla då de flesta har dåligt minne och lär glömma mig då jag åter kommer till min avdelning?
Jag arbetar och agerar helt utifrån hur jag velat ha det i mina sista dar och det är fasiken inte en massa ny personal som jag ska förklara för hur jag vill ha det. För visst är vi personal där för dem och inte tvärtom?!