måndag 27 april 2009

Ett försök med " the ultimate pro"

gahh...tjejen på bilden gör det så lekande lätt, antagligen en hel del övning. Nåväl, jag försökte mig på ett såkallat Concertina kort. Vet inte varför jag valde det för det ska eg stå utfällt lite i sicksack. Det tyckte jag inte va så inspirerande så jag gjorde om det lite :-)

klistra igen sidorna så det blev fickor och så blev det tags att sticka i.


Nu gav MiMa´s en andra chans på vintage och då mitt kort går i den murriga stilen så kunde jag likväl testa lyckan ännu en gång ;-)


ett färdigtmönstrat papper i distress stil, vit på andra sidan så den fick en sväng med glimmermist. Lite metalldekos, blomma och embossat ena hörnan (även från väskan), band och stickles.

Idag ska jag ..

Städa undan lite här uppe, sen kasta mig över min ultimate pro väska..

De e lite blandade känslor för tänk om jag misslyckas iaf fast man inte ska kunna göra det?
Ska ha gjort nåt fint kort till i morn. Är lite sugen på att göra ett väskkort som de visar på dvd´n men lite för gulligt kanske till en äldre mänska fast jag e ju som sagt 43 och tycker den e fin...

Sen så vill jag ju göra en telefonbok med min BIA, så det susar åxå runt i huvet, där har jag en liten halv idé med hur jag ska göra.
Fast först e de städning som gäller o de e ju sååååå trist.

Jag vann inget hos MiMa´s CC. Varit med om 4 nu. Ska vara med på tingturas åxå och vinner jag inget då, ger jag upp. Man tycker ju så mkt om det man själv gör (huvudsaken) men kan inte låta bli att undra varför ingen annan gör de, då man inte blir röstad på. Bättre då att inte tävla med en massa, utan bara göra det för att man gillar de :)
Har fortfarande barnens album att göra om och sen kan jag ju ägna mig åt det jag tycker är roligast o det är mest att altra o scrappa i vintagestil. Tyvärr är jag alldeles för förtjust i Tim Holtzs saker o dem är ju så dyra, fast där är mkt som man kan kombinera med hans saker.
Hade kunnat tänka mig ett gäst DT uppdrag. Helst hos countryscrap eller hobbyochhantverk . De har liksom en massa saker i den stilen jag gillar, enklare göra ett uppdrag i det man "brinner" för :)